Популярний на телебаченні та в соціальних мережах український артист, гуморист, колишній резидент Comedy Club UA, волонтер та активний ведучий заходів Дядя Жора, який зараз зайнявся своєю музичною кар'єрою, продовжує дарувати посмішки своїм відданим шанувальникам.

Цього разу артист вирішив торкнутися теми "весняного схуднення", щоб підготувати тіло до літнього сезону. За словами артиста, він уже зробив перший крок до чудової форми.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дяді Жори у мережі Instagram.

Публікація Дяді Жори, скріншот: Instagram

"Про схуднення... Зробив перший крок назустріч схуднення... Як у Вас справи з цим?", - написав Дядя Жора і поцікавився справами своїх шанувальників.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Пізніше артист, після того, як зізнався, що зробив перший крок до схуднення, відверто зізнався - Дядя Жора видужав. Ось такий своєрідний гумор зараз у артиста.

Також можна помітити, що у коментарях шанувальники артиста чекають на нього на нових марафонах з фітнесу, а також вирішили навіть поділитися своїми порадами.

Ось, що пишуть люди під відео Дяді Жори: "Просто вам потрібні шкарпетки та вологі серветки", "Ну... чиряк, щоб прорвався, потрібно добре набрати вагу...", "Вам потрібно на марафон".

Нагадаємо, Дядя Жора опинився за крок від прірви, внизу лише бетон: "Зафіксуйте момент...".

Раніше повідомлялося, "Гумор ходить у Дядю Жору вмирати": шоумен показав українцям, що треба робити, щоб не злипалися яєчка.

Також, Дядя Жора став "костоправом" і знайшов ліки від болю в спині: "Самогоном найкраще".