Український актор Остап Ступка спровокував аварію у Голосіївському районі столиці. Це сталося 4 квітня, незадовго до початку комендантської години – близько 23:15.

Про це розповіли у декількох Telegram-каналах. Так, за даними джерел у поліції Ступка, у нетверезому стані сів за кермо свого авто Range Rover і врізався в припаркований Mitsubishi, в якому знаходився 39-річний водій.

Дмитро і Остап Ступки, скріншот відео

За попередніми даними, жертва аварії отримала серйозні травми, внаслідок чого була госпіталізована до лікарні, але сам Ступка відмовився від медогляду. Поліція після аварії направила народного артиста до відділку для тесту на алкоголь. Однак, як це часто буває, він захотів "вирішити питання" на місці, але нічого не домігся.

Поліція, авто, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Результати тесту показали, що рівень алкоголю у його крові був 1,62 проміле. Це порушує норму – 0,3. На Ступку вже завели кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху. Йому загрожує строк до трьох років та позбавлення прав на 3-5 років.

У ТСН також повідомили про цей інцидент, посилаючись на власні джерела. За їхніми словами, актор виїхав на зустрічну смугу та в'їхав до припаркованого автомобіля. Також підтверджується, що він був нетверезим.

Раніше ми писали про те, що поки Київ під обстрілами Дмитро Ступка бухає в джакузі: онук легендарного актора похвалився розвагами, коли летять ракети

Як повідомляв Знай.ua, "Мусора...": Дмитро Ступка привіз до США шматочок "російського світу", українцям цей мажор набрид.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Ступка викликав огиду вечірками у США: "Ви просто дно"