Популярна українська співачка Слава Камінська порадувала ефектними кадрами з Канарських островів, де позує у тоненькій сукні без бюстгальтера. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська з початку повномасштабної війни разом із дітьми проживає в Нідерландах, але не забуває про шанувальників і регулярно показує, що відбувається у її житті. Наприклад, цього разу співачка поділилася серією яскравих кадрів із відпочинку на Канарських островах.

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/

Так, Слава Камінська позує у кадрі у стильній сукні чорного кольору, під яку не одягла бюстгальтер, що чітко видно через тонку тканину. При цьому співачка поскаржилася, що набрала зайві кілограми та попросила пораду у фанатів, як схуднути.

"Як легко набрати зайві кг і як складно їх позбутися. Порадьте дієту, але щоб їсти можна було. Дякую", - написала артистка.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Багато користувачів мережі, зокрема Віталій Козловський, захопилися красою зірки і відзначили, що вона і так виглядає приголомшливо. Інші ж поділилися порадами з улюбленою зіркою.

"Гарна", "Яка красива", "Хотіла б вам запропонувати тренування та невелику корекцію харчування. Дієти це дуже складно і не надовго", "Слава ніякої дієти. Перевірте свої гормони спорт, здорова та смачна їжа наше все, за умови, що гормони ок теж. Мало хто скаже вам за це", "Не турбуватися про зовнішній вигляд, зайві кілограми, що дала природа, нехай так і буде", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська зізналася, чому не змогла перебувати в Україні: "Мені іноді дуже соромно".

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська захотіла повернути Крим, але забула за Донбас і їй "прилетіло": "Рвуться за океани".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський розповів, яку істину відкрив для себе після поїздки на фронт: "Безглуздо нити".