Популярна актриса, зірка гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою" Ганна Саліванчук часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, показуючи і свої пружні форми, і вміння на кухні.

Однак зараз українці виявилися не готовими до того, щоб жінка в черговий раз показувала свої принади, розповідаючи про "користу" с*ксуальності.

Анна Саліванчук, фото: Instagram

Вона зазначила, що це не лише гарні очі, риси обличчя, інтимна близькість чи "поведінка", щоб виявити себе. Ганна називає "ксуальність" характеристикою.

"Поняття с*ксуальності охоплює багато інших питань: як людина відчуває с*ксуальний потяг; наскільки добре вона почувається; наскільки їй подобається торкатися себе; як вона відкрита до дотиків близьких людей", - пише Ганна Саліванчук.

І після цього ще багато чого іншого.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

У цей момент на відео вона постала в класичному костюмі, під яким практично нічого немає, окрім червоної білизни, яка прикриває великі форми актриси.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

"Не на часі! Хлопці життя свої віддають. Таке враження, що потрапила на сторінку якоїсь маски. Я вже думаю може відписатися", "С*ксуальність – це жіноча складова. Але її потрібно відкривати тільки для свого чоловіка", "Все красиво, але до чого тут с*ксуальність?", "Аня, ви втрачаєте розум?", "Гарно звичайно, але навіщо так часто показувати свій бюст, схоже на с*ксуальну незадоволеність", - пишуть користувачі в коментарях.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Нагадаємо, на всі банани майстер: рецепт найм'якшої "тропічної" запіканки від Анни Саліванчук

Як повідомляв "Знай.uа", спокуслива кухарка Ганна Саліванчук показала, як розправлятися з телятиною: ви ніколи не забудете цей рецепт

Знай.ua писав, "Такі смачні у вас...": Ганна Саліванчук зробила сирники з того, що завжди є в холодильнику