Українська співачка та учасниця "Х-фактора" Юлія Лущинська стривожила багатьох українців своєю новою піснею "Гопак". М'яко кажучи, вона не здобула великого успіху, а точніше, провалилася з ганьбою.

Юлія Лущинська вирішила піти далі і "законектитися" з не менш скандальним виконавцем Русланом Ханумаком, якого захейтіли за пісню "Дика дичка". Після невдачі він навіть публічно заявив, що йде з української сцени.

Руслан Ханумак, фото: Instagram

Вони записали інтригуюче відео для TikTok, а потім тонко натякнули, що їх, мабуть, пов'язують близькі стосунки. Артисти немов поцілувалися, але прикрилися кепкою. Можливо, вони готують спільний трек і в глибині душі сподіваються, що він не буде провальним, як попередні.

"Ми не хотіли вам говорити, але ми..." - заінтригували артисти.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Реакція українців була очевидною з огляду на попередні скандали. Артистів жорстко висміяли та попросили більше не демонструвати свій талант. Також деякі згадали, що Ханумак одружений з Аліною Шаманською і має сина, але поводиться з колегою досить розв'язно.

"Біба і Боба", "Задовбали всі своїми піснями", "Юля, ви не тільки розкрили свій талант, але й мої вени. Продовжуйте в тому ж дусі", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - tiktok.com/@julia_lushchinska

Коментарі - tiktok.com/@julia_lushchinska

Нагадаємо, "Не співай більше ніколи": Юлія Лущинська з "Х-фактор" з піснею "Гопак" змусила українців благати її

Раніше ми писали, "Я людям зруйнував життя...": Руслан Ханумак йде з музики через скандальну пісню "Дика дичка"