Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Зовсім недавно Анастасія Покрещук зробила чергові операції - збільшення грудей, а також корекцію розміру і форми статевих губ. Шанувальники вже бачили, як блогерка відходила від наркозу, а тепер вона показала, як через 4 години після операції гуляла вулицями Стамбула.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Під час прогулянки з нею сталося несподіване. Дівчина хотіла зняти ефектне відео і закинути ніжку на стовп, але тут з її жіночої промежини випала перев'язка після тієї самої інтимної операції.

Покрещук це лише розсмішило, але її захоплення не розділили багатотисячні фанати. Вони зійшлися на тому, що блогерка перестаралася зі своєю епатажною поведінкою. Багато хто також засудив її за чергові операції та відсутність спідньої білизни.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Бл*ха. Білизну одягнути не судилося", "А труси де 😂", Вже нема чого кроїти, до піз** дісталася", - написали користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Нагадаємо, блогерка Покрещук "в маренні" розповіла про свій перший сексуальний досвід: "Не відчула, як воно порвалося"

Раніше ми писали про те, що вийшла на "полювання": епатажна Покрещук перетворилася на дівчину вамп і зажадала нового коханця

Як повідомляв Знай.ua, найвідоміша "пацанка" зі штучними вилицями розповіла про недоречні питання: "Мені все ох**нно"