Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує моторошну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна присвятила окремий пост дуже важливому члену їхньої зіркової родини - собаці на прізвисько Конор. Дружина артиста зізналася, що він підкорив її серце з першого погляду, а в блакитних очах відображалися "всі нездійснені мрії та кришталеві надії".

Степан Казанін з сім'єю, instagram.com/natalikazanina

"Так у розмірене життя увірвався черговий чоловік, який підкорив не тільки моє серце. Вже потім я полюбила і ці оксамитові вуха, і цей невгамовний хвіст і впертий характер 😉 Норовистий хлопець вніс у сімейну буденність свої собачі корективи", - додала вона.

Конор змінив їхнє життя, пройшов з ними пандемію і зараз переживає війну. Більше того, Казаніни розповіли історію Конора у випуску "Зоодруга", а процес зйомки, на якій був присутній сам гуморист із "Кварталу 95" та його син, жінка показала у Instagram.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Улюбленцю влаштували справжню професійну фотосесію з кінологом, а виглядав він велично та розкішно.

Нагадаємо, дружина Казаніна з "Квартал 95" помітила, як війна змусила всіх українців поріднитися: "З однаковими очима"

Раніше ми писали про те, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знайшла собі дорослого красеня: "Вірю в тебе і щиро люблю"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Казаніна чекає появи світла більше, ніж чоловіка "квартальця" з роботи: "Вже передчуваю..."