Відомий білоруський актор Євген Сморигін, який тривалий час проживає на території України, знову висловився з приводу війни.

Публікація про це з'явилася на сторінці студії "Дизель шоу" у соціальній мережі Instagram. Там було опубліковано звернення Євгена Сморигіна до українського народу.

Євген Сморигін, фото: Instagram

Не може залишатися осторонь, коли його другий будинок бомбардують окупанти. Наразі вважає своєю головною зброєю гумор, і всіляко намагається його використовувати у допомозі громадянам.

"Повномасштабна війна змусила мільйони українців залишити свої будинки та шукати притулку за кордоном. Не виняток і Євген Сморигін @smorigin_evgeni. Він був змушений вивезти своїх дітей та друзів в іншу країну, щоб уберегти від так званого російського світу" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Євген Сморигін. Фото: Instagram

Перший тиждень війни він з трьома дітьми та дружиною провели у підвалі сараю під Києвом, і здригалися від кожного вибуху. Після цього було прийнято рішення виїхати до Європи. Оскільки у чоловіка паспорт Білорусі його пропустили без проблем. Їхали лише чотири дні. При цьому він зазначив, що діти поводилися набагато спокійніше, ніж дорослі. Нині нудьгують за будинком, і вірять, що скоро всі повернуться назад. Далі він наголосив, як допомагав країні.

Євген Сморигін, фото: Instagram

"Сталося так, що я ніколи в житті не тримав в руках автомат. Я не служив в армії: був непридатний через заїкання. Моя головна зброя - гумор. Я артист. Воюю, як вмію. Упевнений, що користь від мене на сцені буде більше, ніж у окопі, тому я вирішив виступати з моїми колегами на благодійних концертах – зараз допомагати Україні можу тільки так!" - підсумував комік.

Варто зазначити, що зараз Сморигін вже давно повернувся в Україну і їздить із "Дизель шоу" країною, влаштовуючи концерти, щоб допомогти ЗСУ.

Нагадаємо, що Євген Сморигін "облизав" зрадницю з "Дизель шоу", яка втекла до Білорусі: "Сонечко".

Раніше ми повідомляли, що росіяни напали на Євгена Сморигіна, який заговорив українською: "Мстимемося".