Відомий український артист Дмитро Монатік 1 квітня святкував День народження. Цього року знаменитому артисту виповнилося 36 років.

Свого друга та колегу по цеху привітали колишнє подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва на своїх сторінках у Instagram.

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

Відома артистка побажала Дмитру Монатіку в такий непростий час знову отримати приводи для усмішок і якнайшвидше повернутися до улюбленої справи.

"Дорогий мій друже, хочу, щоб ти знову посміхався! Хочу знову зустрічатися за лаштунками зйомок, ходити один до одного в гості та обговорювати творчі плани, а найбільше хочеться, щоб ми здобули перемогу. Сумую за такими нам 💔 З Днем Народження тебе, мій дорогий", - зазначила Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Скріншот допису Наді Дорофєєвої

Колишній чоловік Дорофєєвої Дантес також приєднався до поздоровлень. Він зізнався, що дуже радий тому, що в його житті з'явився такий добрий друг, який завжди підтримає і буде поряд незважаючи ні на що.

"Я бажаю тобі спокою і сил, знаю, це прийде лише після перемоги, впевнений, вона скоро. Бажаю бути завжди поряд з твоєю сім'єю та неймовірними дітьми в їх найважливіші моменти. Бажаю тобі безмежної любові та розуміння , яке сам даруєш нам. Я дуже люблю тебе! Мрію накрити стіл, що ми всі сіли поруч один з одним, постійно перескакували з теми на тему, перебивали один одного, емоційно потопаючи у колі друзів", - підсумував він.

Скріншот допису Володимира Дантеса

Нагадаємо, що Діма Монатік встав на голову і показав свої поголені ноги, Alyona Alyona здивувалася: "Роби це щодня".

Раніше ми повідомляли, що п'є горілку та спить на столі: Володимир Дантес показав, як розважається Даша Кацуріна.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва зробила це вперше зі зляканим Кацуріним, а потім нагородила своїм "персиком": "Трохи не знепритомнів".