Відома телеведуча та журналістка, блогерка Маша Єфросиніна, яка з початком російської агресії зайняла активну проукраїнську позицію і бореться за неї на всіх фронтах, висловилася з наболілих українських питань.

Якось у сторіс на своїй сторінці в соцмережі Instagram Єфросиніна поділилася заміткою про те, як не стати жертвою торгівлі людьми під час втечі за кордон.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Додамо, що зараз українські жінки та діти досі тікають за кордон від російської агресії, і є легкою здобиччю для торговців людьми. Тому важливо бути уважним та обережним, нікому не передавати свої документи та дбати про тих, хто перетинає кордон разом з вами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Крім того, Єфросиніна опублікувала статистику з кількістю дітей, які загинули в Україні від рук російських загарбників. Станом на 30 березня 2022 року загиблих дітей – 145, поранених – 222 особи. А зараз ці цифри звичайно ж у рази вищі, адже минуло понад рік. За 365 днів повномасштабної військової агресії в Україні постраждали 1388 дітей, з них третина загинула.

"НДІІ, красовські-симоньяни-Соловйови, Канделакі, це ми вас спалимо своїми прокльонами за кожну вбиту дитину", - емоційно прокоментувала дані статистики телеведуча, яка зараз займається волонтерською діяльністю.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна на мить "забула" про біль через війну і повернулася у мирні часи: "Вороги нехай бачать, що ми непереборні".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна в образі Мортіші Аддамс спокусила відкритим декольте: одруженим не дивитись.

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна поділилася історією 14-річної українки, яку безкарно зґвалтували однолітки.