Популярна українська актриса, зірка серіалу "Холостячка" та романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку днями українці розкритикували за відео в купальнику, продовжує ділитися яскравими моментами життя.

На цей раз Ксенія Мішина вирішила показати, як вона відпочиває на райському курорті. Нещодавно зірка казала, що їй байдуже, на те, що скажуть люди, і вона знову вирішила це довести.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної у мережі Instagram.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Можна довго шукати щастя, але кружляти босоніж по траві актуально завжди", - коротко підписала публікацію Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

На свіжих кадрах можна побачити, що Ксенія Мішина в одній легкій сукні пройшла мокрим асфальтом і травою. Також актриса вирішила трохи попозувати на камеру в гордій самоті.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Відданим шанувальникам дуже сподобалося відео, але дехто вирішив трохи розкритикувати Ксенію. Ось, що пишуть люди під новим відео: "Як гарно коли дівчатка у сукнях! Так жіночно! Ксюша красуня, дівчинка, яка має дорослого сина", "Вайб, коли в душі 18. Респект, Ксенія", "Їдь додому, будемо нашим котикам маскувальні сітки плести", "У країні війна! Гинуть люди щодня, а вона розважається і ще викладає відео", "Краще на каблучках, ніжки закороткі".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Це низько...": мокренька Ксенія Мішина викликала в українців нервовий тик, навіть купальник не допоміг.

Раніше повідомлялося, Анна Кошмал зі "Сватів" роздяглася на камеру і втерла ніс Ксенії Мішиної: "Все пристойно, але розбурхує".

Також, Ксенія Мішина показала, заради чого так довго пітніла, і не тільки в залі: українці незадоволені, але Огневич "облизнулась".