Відомий українськими артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, показав, про що зараз найбільше мріють українці.

Цією інформацією Андрій Данилко поділився із шанувальниками на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 250 тисяч людей.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Андрій Данилко з перших днів війни як може підтримує українців у боротьбі з російськими окупантами. Цього разу він вирішив показати повідомлення, яке зараз мріють одержати усі українці. Це повідомлення стосувалося закінчення війни.

"Одного разу ми отримаємо наступне повідомлення: відбій війни! Просимо повертатися додому. Ворог знищений! Перемога! Слава Україні", - сказано в повідомленні.

Скріншот допису Андрія Данилка

Українці в коментарях підтвердили, що найбільше хочуть зараз отримати таке повідомлення і нарешті повернутися до рідних будинків.

"Чекаємо і віримо, що скоро", "Дай Бог", "Дай Бог", "Хай буде так!!! Обов'язково отримаємо✌🇺🇦❤🕊", "Слава Україні! Смерть ворогам!! ", "Віримо, чекаємо! ",- зазначили у коментарях.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що росіянин Панін злився з Вєркою Сердючкою взасос на сцені: пропагандисти тріумфують.

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка разом із мамою подарували українцям хвилину теплих спогадів: "Були щасливі".

Також стало відомо, що важка хвороба поставила під питання діяльність Андрія Данилка: "Став одним із найгарячіших". Андрій Данилко розповів, що буквально перед концертом його здоров'я підкосилося.