Відомий український співак Віктор Павлік записав кавер на легендарну пісню "Hallelujah" канадського співака та поета Леонарда Коена, яка була вперше випущена у його сьомому студійному альбомі Various Positions.

У таку тяжку хвилину Віктор Павлік намагається хоч якось відволікти українців своєю творчістю, саме тому він опублікував кавер на своєму youtubе-каналі.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Пісня "Hallelujah" стала вже свого роду культовою. Сотні виконавців по всьому світу записують різноманітні кавери на неї та додають до неї щось своє. Так вирішив зробити і український артист Віктор Павлік, він записав цю пісню, щоб підтримати український народ, який зараз героїчно бореться проти російських окупантів.

Щось цікаво, одного разу інтерв'ю автор пісні Леонардо Коен зізнався, що досі не втомився від каверів "Hallelujah" і дуже радий, що пісня співається виконавцями по всьому світу.

Павлік с Никитюк, фото Instagram

Варто зазначити, що музична кар'єра Віктора Павліка розпочалася з гурту "Анна Марія", а велику популярність у 1998 році Віктору Павліку принесла пісня "Шикидим". Згодом його пісні звучали вже всією країною, серед них "Ти подобаєшся мені", "Афіни, Київ, Істанбул", "Ні обіцянок, ні пробачень".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що Віктор Павлік показав опухлу Катю Репяхову і не дотримався сміху: "Як алкоголічка".

Раніше ми повідомляли, що Віктор Павлік показав, до якого геройського роду належить – усі ми козаки: "Слава нашим".

Також стало відомо, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розчепірила ніжки на диванчику і викликала хвилю хейту: "Мітите в п**но?".