Відомий український телеведучий "Всюди Люди" та "Ранок з Україною" одного разу вирішив висловитися щодо заяви Заступника голови комітету з культури рф

Публікацію було розміщено на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Він узяв уривок з інтерв'ю Олени Драпенко, яка розповідає, що далі на росію чекає процвітання, розвиток, і зовсім скоро вони знову налагодять відносини з Україною.

"Вони мріють потрапити на Московський кінофестиваль. Тому що на них ніхто не чекає в Каннах" - самовпевнено говорить Заступник голови комітету з культури рф.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

При цьому вона сидить із значком на грудях, де намальовано букву "Z", яка стала справжньою свастикою 21 століття. Проте агресори вважають, що це знак свободи.

"В принципі, це ті справжні фашисти, які найбільше кричать про те, що фашизм не пройде. Взагалі інтерв'ю феєричне. І реакція Каті, як Інтерв'юер і головне що говорить ця жінка. Саме такі божевільні люди зараз створюють повістку в РФ. До нашого. загальному горю. І ось що ця страшна людина зі значком зод на грудях говорить про кіно. У якому столітті вона зараз живе ментально. Коли я була молода, всі українці мріяли потрапити на московський кінофестиваль. І любили Сталіна, забула додати" - висловився Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

По ролику видно, що інтерв'юер шокований такими висловлюваннями, і має зовсім інший погляд. Катя Гордєєва розуміє, що саме росія є агресором, і вона розв'язала війну в Україні.

Анатолій Анатоліч зазначив, що після такого вкотре переконався, наскільки в Україні геніальні та вільні люди. Створюють вільну країну.

Нагадаємо, що українці "розкотили" Анатоліча за расизм, ще й Комарова вплутав.

Раніше ми повідомляли, що дружина Анатолія Анатоліча Юла показала, що не боїться морозів та витягла дітей до води.