Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вирішила розвеселити українців кумедним роликом.

Все для того, щоб відволікти громадян від новин про війну, і це явно вийшло. Публікація опинилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Регулярно дівчина висвітлює всю правду про війну в Україні, яку розпочала росія, а також ділиться іноді смішними картинками та роликами, що здатні відволікти від сумних днів. Якось вона продемонструвала ролик із президентом Білорусі Олександром Лукашенком, промова якого стала справжнім хітом у мережі.

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Він розповідав під час зустрічі з російським президентом про те, як українські війська збиралися напасти на Білорусь, і саме тому було завдано превентивного удару.

Його досконалу брехню почали розміщувати на різні ролики з психіатричної лікарні, транспорту, лавочки тощо. Саме в цьому випадку він сидить на екстремальному атракціоні і розповідає про "плани" України дівчині поряд. Виглядає все це смішно.

"Нехай буде тут" – підписала ролик Катя Нікітіна.

У коментарях користувачі наголосили, що це неймовірно смішно.

Катя Нікітіна, фото: Instagram

Нагадаємо, що дівчинка Кравець із "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що буде з українцями після перемоги: "Зовсім скоро".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна зняла одяг і показала себе у всій красі: "Весна, роздягайтеся".