Відома виконавиця Оля Полякова продовжує радувати своєю красою шанувальників і не лише. Її старша дочка намагається йти дорогою матері.

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона якось розповіла про те, скільки коштує жити в Лондоні, де вона опинилася, щоб будувати своє майбутнє. Дівчина була змушена відмовитися від "мажорних" звичок, адже витрачати їй доводиться не менше ніж тисяча фунтів (~45 тис. грн). А зараз варто поговорити про її стосунки з Артуром зі Львова, який також навчається у Лондоні.

Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Все зайшло настільки далеко, що хлопці навіть познайомили одне одного зі своїми батьками. Проте все сталося не зовсім гладко, як, можливо, Маша того хотіла б. Дівчина висловила сумніви, чи справді вона сподобалася мамі та татові Артура.

"Мені здається, його тато мене не дуже любить", - зазначила Маша Полякова.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Маша також познайомила Артура зі своїми батьками. Вона розповіла, що її мама оцінила їхні стосунки, а батькові сподобалося те, що тепер доведеться менше фінансово підтримувати свою дочку.

"Тату подобається. Йому не треба мені так багато грошей скидати на продукти, тому що в мене тепер є Артур, який купує мені продукти", - зазначила дочка Олі Полякової.

Маша Полякова, фото: Instagram

Проте, незважаючи на знайомство з батьками, дівчина не поспішає виходити заміж. І планує заводити сім'ю лише після 26 років, сфокусувавшись на кар'єрі. Весілля, за її словами, це великі витрати, тож спочатку треба закінчити університет та піти працювати.

Нагадаємо, Маша Полякова поскаржилася на дороге життя в Лондоні: мажорні звички стали не по кишені

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова натягла блискучі "зброю" і поспішила на допомогу воїнам ЗСУ: "У кожного своя зброя"

Знай.uа писав, Оля Полякова зізналася, як "вибила" зі свого чоловіка забіяка простим коханням: "Був агресивним"