Дочка відомого українського гумориста, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача вразила вокальними даними, виконавши пісню, яка останнім часом "завірусилася" у мережі. Відповідний ролик опублікувала Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач періодично виходить на зв'язок із шанувальниками і часто демонструє моменти з особистого життя. Нерідко дружина Юрія Ткача показує дочку Лізу, яка вже у своєму юному віці може здивувати не лише одним талантом.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

Цього разу Ліза Ткач вразила українців крутими вокальними даними, виконавши пісню, яка останнім часом стала "вірусною" у соціальних мережах.

"І тільки не кажіть, що ця парова машина не грала у вашій голові 24*7. Нас все ще тримає", - підписала ролик Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Показати ще

Українці були вражені голосом юної співачки та порекомендували розвивати цей талант.

"Це просто шикарно", "Гарний голос", "Моя ж ти красуня. Поцілована Богом. Працюйте з цим голосом. Неймовірна", "Молодець. Браво. Це найкращий варіант", "Співає вже краще, ніж Полякова", "Чарівна дівчинка", "Молодець!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" порадувала українців переможною піснею: "А ми того путлера..."

Також наш портал інформував, Віталій Козловський насолодився "серенадою" від Юрія Ткача прямо посеред жвавої вулиці: "Звучить добре".

Крім того, ми писали, Янукович із "Квартал 95" Олександр Пікалов показав, у якому "спецназі" полягає: "Патруль, десь під Києвом".