Відома виконавиця Настя Каменських продовжує ділитися з аудиторією будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Якось нещодавно ми вже обговорювали те, що артистка зуміла розглянути в українцях велику силу — світло, яке завжди здатне розчинити все, що пов'язане з пітьмою.

Настя Каменських, кадр із кліпу "Душа"

А зараз Настя поділилася роликом із зображеним процесом зйомки кліпу на пісню "Душа", яка стала особливою для всієї її команди. Відео на Youtube за 6 днів набрало понад 300 тисяч переглядів.

"Ті сенси, які ми вкладали, відображають почуття, що вирують усередині кожного з нас і, я впевнена, багатьох українців, адже майже кожен українець зараз усередині бажає знову відродити мирне життя на своїй землі та возз'єднатися зі своїми. близькими", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram

"Вау, скільки атрибутів, скільки деталей, це так фантастично", "Все буде добре! Не чіпляйте ці хрести на ляльки", "Я плакала, коли тебе побачила. Ти так далеко!", "Як же це добре! Магічна краса!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Потап написав для Каменських пісню про душу українського народу, але викинути з голови "Волонтера" неможливо: "Таке намудрив"

Як повідомляв "Знай.uа", Позитив зізнався, що Потап бачить війну "по-іншому" і вони більше не близькі: "Відносини потріпалися..."

Знай.uа писав, Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу із зайвою вагою: "Як і багато хто..."