Різ Візерспун та її чоловік Джим Тот розлучилися після напередодні 12 річниці шлюбу.

Голлівудська пара вийшла в Instagram 24 березня, щоб оголосити, що вони вирішили припинити відносини і розлучитися після більш ніж десяти років спільного життя.

У спільній заяві вони написали: "У нас є деякі особисті новини, якими ми можемо поділитися... Ми прийняли важке рішення про розлучення з великою обережністю та увагою".

Різ Візерспун, кадр з інтерв'ю

Далі в заяві говорилося: "Ми провели разом стільки чудових років і рухаємося вперед із глибокою любов'ю, добротою та взаємною повагою до всього, що ми створили разом".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Пара сказала фанатам, що їх 10-річний син Теннессі, і решта їхньої родини були їх найбільшим пріоритетом у цей важкий час.

Їхня заява полягала в наступному: "Нашим найбільшим пріоритетом є наш син і вся наша сім'я, коли ми переходимо до наступного розділу. Ці питання ніколи не бувають легкими та дуже особистими. Ми щиро цінуємо повагу кожного до приватного життя нашої родини в цей час".

Оскароносна 47-річна актриса Різ, та агент з талантів 52-річний Джим, одружені з березня 2011 року, і в неділю (26 березня) вони збиралися відсвяткувати своє 12-річчя.

Зірка фільму "Білявка в законі" Різ познайомилася з Тотом через спільних друзів на початку 2010 року після того, як розлучилася з актором Джейком Джілленхолом. За словами знайомих пари, вони пов'язали себе шлюбом у березні 2011 року на інтимній церемонії на ранчо її сім'ї 1920-х років в Охай, Каліфорнія.

Нагадаємо, що донька Різ Візерспун Ава Філіпп провела Новий рік у лікарні: "Білявка в законі" була б не в захваті.

Раніше ми повідомляли, що "Білявка в законі" Різ Візерспун похвалилася двома красенями: про них мріє кожна.