Український співак Макс Барських поділився фейковою новиною, яку запустили про нього скривджені росіяни.

Раніше співак неодноразово критикував брехливі заяви, які озвучували на каналах пропагандистського телебачення. Крім того, співак зайняв однозначну позицію, заявивши, що не збирається виступати в країні-агресорі та скасувавши всі свої концерти у Росії. Він також перерахував усі гроші за розкуплені квитки на потреби Збройних Сил України.

Макс Барських, скріншот: Instagram

Барських неодноразово критикував вітчизняних та російських зірок шоу-бізнесу, які так чи інакше підтримали агресію кремля проти мирних жителів України.

Одного разу путінські пропагандисти не вигадали нічого кращого, ніж запустити липову новину про те, що Максим Барських нібито готовий виступити в Росії, але тільки якщо йому заплатять у доларах.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Обругав росіян Макс Барських готовий прилетіти в РФ за доларовий гонорар", - стверджують автори "новини".

"Вже не знають, що придумати, дібіли. По-перше, до вас нічого не літає, а по-друге, у вас немає доларів! Хоч би подумали, перш ніж фігню писати! Russia, goodbue!" , - відповів тоді співак.

Скрін, Instagram Барських

Нагадаємо, що Макс Барських показав, як дбайлива мама "влетіла" до нього додому з моралі: "Коли суперстар, але залишаєшся хлопчиком".

Раніше ми повідомляли, що Макс Барських розповів про найганебнішу армію : "Цим усе сказано!". Барських зазначив, що влаштовувати такі концерти, доки російська армія вбиває українців просто нелюдяно.

Також стало відомо, що Макс Барських зізнався, через які спогади у нього стоїть ком у горлі: "Занадто емоційні".