Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей.

Олег Скрипка записав чергове відео для того, щоби підтримати український народ. Віра артиста у перемогу країни непохитна і він хоче, щоб це почуття передалося всім іншим, а надихнути на це також здатна весна.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Нарешті наступила астрономічна, фактична весна. День більше, ніч коротша, пташки співають. Ось, ось і все почнеться. Це як в фільмі коли він до неї підходить і ми вже розуміємо, що зараз буде поцілунок, а його ще немає. Це самий прекрасний момент. Давайте зловимо цей момент", - написав він.

Співак повторює як мантру, що у нас все обов'язково буде гаразд і перемога буде за Україною. Також він зазначив, що почне цвісти зелень та різні плоди, що не може не тішити.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Будуть пісні, і будуть серця наші палати, і будемо перемогу нашу святкувати. Саме зараз ця точка, цей момент - ми вдихнули і зараз будемо видихати, зараз зазвучить пісня, зараз буде така пронизлива і висока нота", - додав Скрипка.

Раніше ми писали про те, що Сергій Жадан та Олег Скрипка з "ВВ" здивували українців несподіваним тандемом: "Стовпи української культури"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка розповів про ватні мозки європейців і зазначив: "У музиці мають бути авторитети"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з "ВВ" закликав українців готуватися до Різдва, але без бажання спалити всіх ворогів: "Буде актуальним"