Нещодавно ми писали новину, пов'язану з відомим українським продюсером, сином легендарної Софії Ротару, Русланом Євдокименком, який хоч і рідко ділиться чимось у соціальній мережі Instagram, але не повідомити, що пішла з життя його улюблена теща - він не міг.

Зараз йтиметься про онука Ротару, музиканта Анатолія Євдокименка, який кілька днів тому, у Stories, вперше показав свою дівчину - 23-річну модель Єлизавету Трейгерман.

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

Хлопцю нещодавно виповнилося 29 років, тож дівчина виклала кілька кадром із теплими словами на його адресу.

"З днем ​​народження, моє кохання. Я завжди буду з тобою і завжди буду за тебе. Ти дуже талановита, інтелігентна, добра, любляча і турботлива людина. Я так тобою пишаюся", - пише Єлизавета у першій Stories.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

При цьому спрямованість публікації явно на західну аудиторію, оскільки вітання написано не українською, а англійською мовою.

Анатолій Євдокименко, скріншот: Instagram Stories

Після цього Єлизавета Трайгерман опублікувала колаж із кадрів, на яких вона постала з Анатолієм.

Тут ми можемо побачити і веселку, і морські краєвиди та навіть "класичну" фотографію в ліфті. Зараз хлопець, після невдалої спроби виїхати з України в березні 2022 року, все ж таки зміг пробратися до Європи, де перебуває до цього дня.

Анатолій Євдокименко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, син Софії Ротару повідомив про трагічну втрату: пішла з життя

Як повідомляв "Знай.ua", Софія Ротару послала росіян за російським кораблем, не погодилася навіть за 100 тисяч євро: "Не в настрої"

Знай.uа писав, син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав рідкісну красуню, яка молодша за нього на десятки років: "Зяй у моєму коханні"