Олексій Завгородній (Позитив) - український співак та автор музики, відомий як колишній учасник популярного колективу "Время и Стекло".

Зараз, через повномасштабну війну, артисти зазнають не найкращих фінансових часів. Наприклад, тепер хлопець "виживає" на 500 доларів на місяць, його прибуток зменшився на 80% від 24 лютого 2022 року.

Олексій Завгородній. Фото: скрін youtube

Наразі Олексій розповів про те, що сталося з "дружбою" з Потапом, який ще до вторгнення РФ встиг виїхати за кордон. Співак визнає, що у них відрізняються думки щодо війни. Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю Youtube.

Позитив, розповів про рідкісні контакти з Потапом, їхня дружба зазнала певних труднощів, і вони давно не бачилися.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Наші відносини потріпалися. Мабуть, це пов'язано з відстанню. Багато чого змінилося, певним чином наші шляхи трохи розділилися", - зазначив Позитив.

А потім додав, що їхні погляди відрізняються – хоч і не "негативно", але бачення ситуації різне.

Позитив, фото Instagram

А на запитання, чи вважає Олексій Потапа близьким другом, артист забарився. Бо йому не хочеться змінювати свою думку, хочеться вірити у краще, але зараз вони спілкуються дуже рідко.

Нагадаємо, Потап написав для Каменських пісню про душу українського народу, але викинути з голови "Волонтера" неможливо: "Таке намудрив"

Як повідомляв "Знай.uа", Позитив вимагає, щоб його випустили з країни після скандалу із Щегелем та Голубковим: "Зрадників позбавити громадянства"

Знай.uа писав, Потап зрозумів, що цього більше не сховати і не приховати, підключився і Анатолій Анатолій: "Як знайти цю?"