Відома українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що мріє зробити насамперед після війни. Перемога ближча, ніж ми думаємо.

Публікація була опублікована на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Ребрик та Булітко, кадр з випуску "Дизель шоу"

Вона вирішила розповісти про те, що мріє про щось неідеальне, що було в житті до війни. Телеведуча вірить, що після перемоги все повернеться на свої місця.

"Ось, наприклад, коли настане мир - хочу зустрітися з близькими, з друзями: обіймати їх міцно-міцно, радіти, наробити купу зовсім невдалих фото і жодне з них не видалити! Бо навіть крізь ці фотографії відчуватиметься щастя нашої зустрічі! що ми живі, ми знову разом! Або ось - коли настане мир, я насмажу сирників на своїй плиті. І нехай вони навіть підгорять - це будуть найсмачніші творожники в моєму житті!Дрібниці?Ні. Це аромат наших вихідних - дещо, що нерозривно асоціюється з ДОМОМ!" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити двох дочок, які тримають малюнок, на якому намальований світ. Після перемоги вони знову підуть до улюбленого парку, де після дощу будуть калюжі, а вона дозволить їм стрибати.

Навіть якщо вони будуть у білому одязі, все це дрібниці, адже війна навчила, що в житті важливе зовсім інше.

Також вона опублікувала фотографію квітів, що розквітли у дворі. Всім відомо, що це добрий знак і, можливо, провісник миру.

Лілія Ребрик, фото: Instagram

Нагадаємо, що Лілія Ребрик змусила українців говорити, що біль не приховати: "Переживаємо чорну сторінку нашої історії".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик довела навіть Ольгу Сумську, така краса і не снилася: "Так цікаво, що ж сталося".