Одіозний бізнесмен та суддя "Ліги сміху" Гарік Корогодський часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram та Facebook.

Наразі він розповів історію, яка сталася в Одесі, на тлі тенісного турніру – всі готелі забиті, місць немає. І йому з тренером довелося винаймати квартиру в будинку, припаркувавши машини прямо під вікнами. Так роблять багато хто.

Гарік Корогодський, фото: Instagram

Якоїсь миті, в одному з вікон на першому поверсі з'явилася пенсіонерка і почала бубніти без емоцій. А ось на другому поверсі ніхто з вікна не з'явився... хоча буквально одразу ж звідти висунулися руки і перекинули каструлю борщу на цю машину.

"Борщ дивом не потрапив у першу бабку і розплився капустою по капоту та даху. Це ми тільки запаркували машину, якби на скакалці почали стрибати, нас би вбили на**й", - пише Гарік Корогодський.

Це він розповів історію, підводячи до того скандалу, який стався в Івано-Франківську, коли студентка стрибала на скакалці біля під'їзду, але потім туди підійшла пенсіонерка і почала "качати права", щоб дівчинка пішла звідти і не заважала їй.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Гарік Корогодський, фото: Instagram

"Дівчинка прийшла перша. Бабуся могла сісти на іншу лавочку, але не захотіла. Захотіла нахабно вигнати", - пише один із користувачів у коментарях.

Гарік Корогодський, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Гарік Корогодський викликав блювотний рефлекс українців хтивістю до своєї дочки: "Я її хочу"

Як повідомляв "Знай.uа", друг Павла Зіброва Гарік Корогодський взявся за горілку прямо перед сном: "Дякую ЗСУ"

Знай.uа писав, друг Павла Зіброва Гарік Корогодський підказав, як не стати "п*дором" на війні: "Не ображайся"