Продюсер відомої співачки Олі Полякової, Михайло Ясинський, який також відомий по роботі з Олегом Винником та Jerry Heil, вирішив відреагувати на критику Олега Боднарчука щодо його "підопічної" суперблондинки.

Варто нагадати, що Боднарчук засудив Раміну Есхакзай через те, як вона поставилася до Олі Полякової під час великого інтерв'ю. Його здивувало те, що співачку тримали на рівні Кароль, тоді як Тіна "значна і складна", а "королева ночі" мала поганий смак української аудиторії.

Оля Полякова, фото: Instagram

Продюсер Михайло Ясинський відзначив, що йому не вдалося безпосередньо вийти на Боднарчука, оскільки його заблокували.

"Олегу дуже хотілося створити протистояння між зірками, якого не існує, і про що дуже точно розповіла Оля в інтерв'ю. Але зараз такий час, що деяким одного протистояння мало. Треба приниження. Але Олег погано розуміє психологію артистів", - заявляє він.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Тому він вважає, що Тіні Кароль важко було б сприйняти такий сумнівний комплімент... він заявив, що ця співачка здатна і сама без зайвої підтримки, без дешевих похвал підтримувати свій статус.

Ясинський називає цю ситуацію не конфліктом, а звичайною суперечкою у Facebook.

Нагадаємо, екссолістка гурту YUKO Юлія Юрина звинуватила Полякову, Лободу, Трінчер та інших сучасних співаків: "Скурвлювання..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова зізналася, що її мама досі "любиться" з росіянином, але тепер рідше: "Мама, як заручник"

Знай.uа писав, Оля Полякова згадала, як ляпнула про Тіну Кароль зайвого - довелося вибачатися: "Висона..."