Відома українська співачка, ведуча, волонтер із активною громадянською позицією Даша Астаф'єва, яка свого часу тішила мільйони чоловіків зі сторінок глянцю Playboy, продовжує підтримувати українців не лише словом, а й ділом.

Крім програм у YouTube, фотосесій, інтерв'ю, поїздок до захисників України на фронт, Даша Астаф'єва іноді може дорікнути тим, хто вирішив мовчати та говорити про біди, які щодня проживають українці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

Даша саме та людина, яка може нагадати про совісті тим, хто про неї забув. І робить це вона дуже оригінально.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Сьогодні хочу подякувати кожному з вас за підтримку та витримку. Нескінченно дратують люди, які не хочуть "бруднити" війною, правдою та Україною свій "священний" інстаграм... цей віртуальний хевен... [не уявляю, як вони повертатимуться до реальності. Вважаю - це шлях без повернення].

І при цьому вражає згуртованість і жага робити разом все: закривати потреби знайомих, незнайомих, військових, цивільних, людей, які постраждали від війни... відновлювати зруйноване, і берегти те, що не зруйнували, захищати один одного, і давати раду там, де на неї вже не розраховують, оберігати тих, хто ризикуючи своїм життям допомагає тваринам та людям! Я вас люблю. І дякую без зайвих слів", - заявила Даша Астаф'єва.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Окрім слів, які Даша Астаф'єва підготувала своїм дорогим колегам та шанувальникам, є ще й висловлювання від фанатів. Деякі навіть вирішили не стримуватись і написали все, як бачать.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва тонко натякнула на товстий розмір: "Йди сюди, я тобі дещо покажу...".

Раніше повідомлялося, зірку "Дизель Шоу" Віку Булітко зацькували через крики і Даші Астаф'євої: "Що ти голосиш? Іди допомагай".

Також, спекотна красуня Даша Астаф'єва змусила Дурнєва відкрити рот ширше: "Завела хом'яка...".