Белла Рамзі, яка зіграла Еллі у постапокаліптичному серіалі від HBO The Last Of Us, дала зрозуміти, коли ж чекатиме другий сезон цього мега-популярного проекту.

"Пройде якийсь час. Я думаю, що ми, ймовірно, зніматимемо пізніше цього року або на початку наступного... Так що, ймовірно, це буде кінець 2024 року, початок 2025 року" , - заявила 19-річна актриса у програмі The Jonathan Ross Show.

Белла Рамзі. Фото: Instagram

Нещодавно сосценарист серіалу Крейг Мейзін ("Чорнобиль") зазначив, що сценарій для другого сезону шоу зараз перебуває в процесі написання, тому зйомки та подальша постобробка займе деякий час.

За словами співсценариста шоу та автора оригінальної гри Ніла Дракманна, сюжет продовження серіалу в багатьох аспектах буде відповідати грі The Last Of Us: Part II, випущеній у 2020 році, через 7 років після першої частини.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube

Він також припустив, що екранізація цієї частини займе більше одного сезону, оскільки другу частину гри він вважає складнішою. Крім того, у шоу має з'явитися персонаж Еббі, пов'язаний із ключовим сюжетним поворотом гри. Але шоуранери зазначили, що ця героїня навряд чи з'явиться надто швидко, додавши, що постараються у другому сезоні додати більше екшну та зомбі.

Нагадаємо, "Вже на підході": глядачів The Last of Us активно готують до виходу 2 сезони, але не всі вірять у його успіх

Як повідомляв "Знай.uа", творець The Last of Us зізнався, що йому все одно на фанатів: "Це проблема..."

Знай.uа писав, подробиці про другий сезон The Last of Us: Педро Паскаль може "забути" про роль