Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами у соцмережі Instagram.

Злата Огнєвіч, як і інші популярні зірки, виступає для українських військових під час війни. Вона була у декількох гарячих точках, де було дійсно небезпечно, щоб підтримати тих, хто захищає нашу країну.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

Російські артисти теж приїжджають на окуповані території до своїх солдатів або до того, що від них залишилося. Так, Ганна Калашнікова влаштувала концерт у шпиталі для військових, які отримали поранення. Очевидно, що голосом і талантом там і "не пахне", але низькопробна співачка хоч розважила всіх своїми ганебними танцями.

Огнєвіч зробила показове відео зі свого та концерту цієї Калашникової, щоб довести, як сильно українські артисти відрізняються від російських.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Українці підтримали Злату в коментарях і їхня думка звелася до того, що це просто два різні Всесвіти, а Калашниковій з такими танцями час на окружну.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Нагадаємо, безжурна Злата Огнєвіч показала щасливу блакитну пару і зізналася в бажанні: "Мрію найбільше"

Раніше ми писали про те, що Злате Огнєвіч через рік війни роблять абсурдні пропозиції з Росії: "Цинізм вищого ступеня"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч вирішила, що ліфчик їй не потрібен - "Холостячка" пішла на користь: "Якщо тремтить, некомфортно"