Відома українська актриса та зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька зізналася, що через війну у неї стався нервовий зрив.

Про це знаменита акторка зізналася в інтерв'ю на youtube-каналі Ростислава Калацинського.
Після повномасштабного вторгнення росії на територію України багато хто з українців вирішив себе убезпечити і виїхати за кордон. Так вирішила зробити й актриса Дарія Петрожицька. Однак знаменитість зізналася, що після того, як вона опинилася за межами своєї країни, то у неї стався нервовий зрив.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Петрожицька зізналася, що щоб вийти з цього стану, їй довелося багато спілкуватися з психологом. Її запевнили, що у такій ситуації будь-яка реакція – це нормально.

"Коли я опинилася в повній безпеці, коли я вже це відчула, у мене стався нервовий зрив. І це нормально. Я трохи на два дні випала з інтернету. Після цього я спілкувалася з волонтерами, психотерапевтами по телефону "Мені сказали, що це нормально. Я була впевнена, що мені потрібні якісь ліки, що мені потрібні антидепресанти, але мені сказали будь-яка реакція це нормально", - зазначила Дар'я Петрожицька.

Нагадаємо, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зі сльозами на очах попрощалася з улюбленим кобелем: "Не віддам...".

Раніше ми повідомляли, що дівчина-весна Дар'я Петрожицька вхопилася за молоду стеблинку: навіть у "Татці" такого не показали.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Також ми повідомляли, що зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як потрібно зустрічати весняне загострення.