Відома українська співачка Наталія Могилевська передбачила Україні "гарну" перемогу над російськими окупантами.

Про це Могилевська заявила у коментарі у програмі "Сніданок 1+1".

Україна вже героїчно бореться з російськими окупантами протягом більше року, після того, як 24 лютого 2022 року росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію нашої країни. За цей час українці знищили майже 165 тисяч окупантів.

Практично весь світ став на бік України і практично всі пророкують нам перемогу. До них приєдналася й співачка Наталія Могилевська. Вона заявила, що у "шаленого і зламаного" шляху шансів немає.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"Це буде дуже гарна перемога. Я навіть жодної іншої думки не допускаю. Немає шансів у цієї кривавої війни і у цієї божевільної, зламаної людини. Ні, просто немає шансу. Я кажу, навіть якщо один залишиться українець , і він один стрілятиме до кінця, до останнього. Ми не здамося", - сказала співачка Наталія Могилевська.

Слід нагадати, що рано вранці 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього президент Володимир Зеленський підписав указ про запровадження воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, що фанати занепокоїлися, Наталя Могилевська розляглася на сходах: "Господи! Дай мені йти...".

Раніше ми повідомляли, що Наталя Могилевська зробила це із молодим танцюристом, десь заплакав Влад Яма: "Потужно! Глибоко".