Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Нині вона активно розвиває свій Instagram.

Надія Матвєєва не лише ділиться новинами зі свого життя та кар'єри, а й іноді роздає слушні поради українці, як у своїй програмі "Все буде добре".

Надія Матвєєва, фото з Instagram

На цей раз ведуча розповіла про користь теплої води з лимоном, яка дуже позитивно впливає на організм. Сама вона, судячи з відео, також регулярно її п'є, бо на прогулянку взяла з собою пляшечку води.

Вона радить пити її вранці, більшу частину вдень, а надвечір скорочувати споживання, щоб не було набряків і переривання сну через похід у вбиральню.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"30 мл води на кілограм маси, що підтримати водний баланс! Будьте здорові", - написала Надія Матвєєва.

Зірка отримала безліч компліментів від шанувальників, які погодилися з нею, що вода з лимоном – дуже корисна.

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" відпустила пишні вуса, яким позаздрив навіть Зібров: "Не голитеся?"

Як повідомляв Знай.ua, 54-річна Надія Матвєєва показала ідеальну фігуру та розкрила секрет: "Спиною до нього не страшно"

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" поринула у минуле життя, одягнувшись у сукню "нареченої": "Мрію про головне"