Беззмінна ведуча проєкту "Аферисти в сітях" та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зізналася, чого просить її душа у непрості воєнні часи.

Своїми думками зірка поділилася із шанувальниками у соцмережах. У Instagram ведучій з'явилася фотографія. На знімку Олена-Крістіна позує поряд зі своїм домашнім улюбленцем – французьким бульдогом Сарою.

Павло Розенко, бульдог Сара і Олена-Крістіна Лебідь, фото Інстаграм

Лебідь обіймає собаку, заплющивши очі, а той у відповідь притискається до господині. Перед камерою телеведуча позує у домашньому образі – на її спортивній кофті навіть можна побачити сліди вовни.

"Душа вимагає тиші. І маленького кулемета" , - пише Олена-Крістіна Лебідь і додає до повідомлення «ua». Якщо вірити геометці, телеведуча зараз у Києві.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

У коментарях під публікацією шанувальники зірки побажали їй натхнення та мирного неба:

"Тримайтеся, Крістіночко! Білоруси з вами! Я так чекаю, коли все це закінчиться, молюся за ваше здоров'я і мрію, коли я знову побачу ваш чад з Олею в нових Аферистах!" - з надією пише користувач yulchik_green .

"Так, хочеться тиші, весни, але найбільше хочеться побачити світ" , - ділиться емоціями ccc280907.

"Тут маленький кулемет не підійде, краще більше... І патронів більше, щоб усіх окупантів вистачило" , - радить elen_et_les_gars.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь знайшла і випробувала дивну функцію п'ятої точки собаки: "Яка зручна".

Раніше ми повідомляли, що Олену-Крістину Лебідь закидали докорами через російську мову, навіть око відвалилося: "Ганьба"