Відомий український комік та актор студії "Квартал 95", Євген Кошовий показав, на що російські окупанти перетворили Харків.

Від міста залишились одні руїни. Пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує важливу інформацію щодо війни.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

На той раз він показав, на що російські окупанти перетворили місто Харків всього за кілька тижнів після початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року

"Це Харків. Ой, вибачте, це БУВ Харків. Це була В'язівка, збудована у 1862 році. Це був Святогірський монастир. 1526" - йдеться у ролику. Все це було зруйновано, і кадри бомбардування були показані у відео.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

За той час було вбито вже понад 100 дітей, ще понад 100 було поранено. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Миколаївській, Житомирській, Сумській, Херсонській. Серед цивільних кількість жертв офіційно 2357, і це лише у Маріуполі.

Але насправді це число значно вище, адже багато хто перебуває під завалами, а окупанти зруйнували місто на 80-90%. Його доведеться відбудовувати наново.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Смерть окупантам 💪🇺🇦"; "Це Наше місто. Ми його відстоимо, а потім і відбудуємо!"; "Моє улюблене місто🥺"; "Сильно та боляче 😢"; "А як же Рубіжне, Лисичанськ, Попасна, Волноваха, Сєвєродонецьк, Світлодарськ, Ізюм, Ясинувата, Мар'їнка, Горлівка, Авдіївка та багато смт і села!? Тут людей немає? Гуманітарні катастрофи у всіх цих містах"...

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" затягнув на сцену молодшу дочку: Варвару вже бачили.

Раніше ми повідомляли, що вже не комік? Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий змінився і навіть не помітив цього.