Відома українська артистка та колишня актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець похвалилася безцінним подарунком від воїнів ЗСУ, яким вона хвалитиметься перед онуками. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олена Кравець пішла з "Квартал 95" і присвятила себе власному проєкту - шоу "Тихий вечір із Оленою Кравець". До неї до студії приходять різні зірки, зокрема військові. І ось зірка похвалилася несподіваним подарунком від воїнів ЗСУ.

Олена Кравець, кадр з відео

На фото Олена Кравець позує, загорнувшись в український прапор, який вона і отримала від українських захисників. На ньому написано багато побажань та підписів героїв. Артистка зазначила, що цей подарунок вона дуже старанно зберігатиме, а в старості показуватиме онукам.

Олена Кравець. Фото: instagram.com/lennykravets

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"Отримала нещодавно подарунок від військових, якому немає ціни. Збережу його та буду показувати онукам, коли стану бабусею, коли вони будуть питати мене про війну. Хто б міг подумати, що ми теж будемо розповідати про неї, як і нам колись наші дідусі…", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олена Кравець вперше розкрила справжню причину, чому пішла з "Квартал 95": "Сподіваюся, вони не скривджені".

Також наш портал інформував, "Приємний мандраж...": дочка Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" зізналася, за що їй соромно - мамі краще не бачити цього.

Крім того, ми писали, "Вчора гуляли, сьогодні хворіємо": дочка Олени Кравець Маша не змогла стриматися, голова у хмарах літає.