Відома українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва вразила шанувальників схудлим виглядом. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва дуже багато працює, створюючи нові пісні, кліпи, а також їздить у тури, але все встигає приділяти час соцмережам та регулярно виходити на зв'язок із шанувальниками. Зірка показує різні робочі моменти, а також часом відкриває завісу особистого життя з Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Цього разу Надя Дорофєєва порадувала українців коротеньким та яскравим роликом, у якому постала у тоненькій білій маєчці, чорній спідниці та зі стильною зачіскою. Виконавиця підставила в звукову доріжку пісню, яку не впізнали шанувальники, чим, мабуть, натякнула на новий реліз.

Втім, не всіх українців зацікавила пісня. Деякі відзначили, що зірка сильно схудла.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

"Надя дуже схудла, Михайло вдома готує?", "Коли прем'єра?", "Хочу трек у плей-лист", "Схудла так) При Дантесі такого не було", "Худенька дуже..", "Нагодуйте її) така худенька ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва загіпнотизувала оголеним животом і "вишеньками", що стирчать: "Як можна бути такою..."

Також наш портал інформував, таємний коханий Наді Дорофєєвої з'явився на її концерті, Михайло Кацурін буде шокований: "Краща пара українського шоубізнесу".

Крім того, ми писали, Дантес у пошарпаному светрі випробував на собі життя воїнів ЗСУ на передовій: "Надька навіть до Харкова не доїде".