Популярна українська телеведуча, актриса театру та кіно Лілія Ребрик звернулася до мешканців України у соціальній мережі.

Відповідну публікацію Лілія Ребрик розмістила у своєму акаунті в Instagram.

"Війна розділила нас з рідними та друзями, розкидала кого куди, змусила плакати, зневіритися та морально розгубитися, але водночас – змусила мобілізувати всю внутрішню силу та енергію! Знову нагадала, що таке віра та надія! Ми всі разом хто де і з ким переживаємо чорну сторінку нашої історії. Але переможна сторінка – вже близько! Як ви? Як ваші рідні? Хто де?", – підписала публікацію українська артистка.

Численні підписники української артистки не змогли пройти повз цей пост. Вони не почали мовчати і почали писати свої відгуки під публікацією телеведучої.

"Дома - Одеса! Я лікар, працюю. Всім нам миру!!!", "Україна переможе! Всі повернуться в рідний дім! І всі піднімуть Україну, на новий рівень! Слава Україні", "Мы в Києві", "Ми дома - Старобельск Луганська область. Родичі з Чернігова виїхали из Україны", "Ми вдома Запоріжжя", "Пригород Харкова, молимося за всю Україну! И переживаємо біль за зруйновані міста та загублені життя", "Ми всією родиною в Україні віримо в перемогу молимось слава нашим хлопцям слава Україні слава Нації смерть ворогам Україна понад усе Серцем, душою і молитвою з кожним українцем", - пишуть відгуки українські фолловери Лілії Ребрик.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram

Коментарі на пост Лілії Ребрик в Instagram

Нагадаємо, що Лілія Ребрик довела навіть Ольгу Сумську, така краса і не снилася: "Так цікаво, що ж сталося".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик розповіла таємницю про свою сім'ю, яка врятує не один шлюб: "Обов'язково вранці, перед сном і щоразу після...".