Ексучасник найромантичнішого шоу країни "Холостячка", Роман Свечкоренко, розмістив сумну публікацію у соціальній мережі Instagram.

Він показав, як українці зазнають втрат серед своїх захисників на передовій.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram

"Біль і сльози, але кожен рано чи пізно відповідатиме за свої вчинки" , - підписав відео чоловік.

На відео - літній українець, який ридає, не приховуючи своїх емоцій. Його біль добре відомий зараз переважній більшості наших співвітчизників.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

"Я плачу за Батьківщину, бо прийшов путін і вбив їх усіх. Він убиває наших хлопців - золотих, молодих. Дівчат-захисників, медсестер, дітей... Я не можу - серце кипить", - зізнається чоловік .

"Ми все плачемо! У Біблії написано: Бійся сліз скривдженої тобою людини", "Всі люди стали такими близькими", "Мої рідні люди, душа плаче!", "Неможливо спокійно виносити ці страждання, це вище моїх людських сил!"", - пишуть зворушені українці у коментарях до відеоролика.

Нагадаємо, що Анна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче...".

Раніше ми повідомляли, що улюбленець Злати Огневич Свечкоренко показав, як чекає на свою "мавпочку" з манікюру: "Щоразу".

Також стало відомо, що улюбленець Злати Огнєвіч Свечкоренко брехав "Холостячці"? Його дівчина розкрила правду про 2-річне кохання та дитину.