Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча, як і багато українців, почала допомагати під час війни росії проти України.

Зокрема, вона займалася і продовжує шукати людей, які не виходять на зв'язок із родичами та друзями через військові дії.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram Катя Осадча зізналася, що журналіст ВВС написав цілу статтю про її діяльність і під час війни. Однак вона підкреслила, що до цього причетна не лише вона, а ще багато небайдужих людей.
Катя Осадча розповіла вона та ще 16 жінок разом із нею обробляють запити українців та шукають людей, які загубилися через військові дії в Україні.

"Наш малий фронт. Наш жіночий загін з пошуку людей. Нас набагато більше, ніж на фото. 16 дівчат 24/7 обробляють запити. Кожній із вас, дівчата нескінченно вдячна, журналіст ВПС висвітлив історії людей, які шукають рідних через наш канал. Таких історій тисячі, які все щемлять, усі з надією на об'єднання. Ми зробимо максимум для цього", - зазначила вона.

Скріншот допису Каті Осадчої

Нагадаємо, що Катя Осадча згадала модельне минуле без Горбунова, коли її задаровували квітами в Парижі: "Було приємно".

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча розповіла всій Україні про героя – не здався окупантам: "Тоді ми плакали". Дружина Юри Горбунова зазначила, що пишається нашими воїнами, які не бояться і йдуть служити на благо нашої батьківщини.

Також стало відомо, що Катя Осадча "заздрить" власній мамі, хоче бути такою ж красивою та молодою.