Селена Гомес пожартувала, що їй нема кого любити через ворожнечу з колишньою дружиною Джастіна Бібера, Гейлі Бібер.

"Я ненавиджу, коли дівчата кажуть: "О, чорт забирай, моє кохання навіть не знає, що я існую" , - заявила співачка в аудіокліпі у відео TikTok, опублікованому 15 березня. - Моя дівчина, моє кохання навіть не існує".

АктОРКА "Монте Карло", одягнена в рожеву сорочку в кліпі, підписала пост: "Все ще шукаю його тут, лол".

У той час як 30-річна Гомес, за чутками, зустрічається з Дрю Таггартом після того, як вона та 33-річний учасник The Chainsmokers показали PDA у січні, вона швидко підтвердила свій незаміжній статус у видаленій тоді публікації в Instagram Story.

У її останньому пості на TikTok кілька шанувальників Гомес заполонили розділ коментарів, щоб перетягнути Гейлі. Драма між ними розпалювалася в останні кілька місяців на тлі заяв про те, що Гейлі — "зле дівчисько", яке протягом багатьох років копіює і знущається з Гомеса в кількох постах у соціальних мережах.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Хейлі Бібер

"Наступний тікток Гейлі буде про те, як вона вийшла заміж за свого коханого" , - написав один чоловік у розділі коментарів.

"Гейлі зараз купує рожеву сорочку" , - пожартував користувач мережі, посилаючись на необґрунтовану теорію змови фанатів про те, що Хейлі копіює все, що робить Гомес, і намагається вкрасти її життя.

Селена Гомес, кадр з фільму

Нагадаємо, що Селена Гомес після скандалу з Гейлі Бібер зізналася, що брехала: "Мені соромно за те, як вони виглядають".

Раніше ми повідомляли, що Селена Гомес наплювала на скандал і пішла, показавши себе справжню – Гейлі Бібер готує човен: "Прослуховування в "Аквамен 2"".