Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль вразила сліпучою красою, з'явившись на сцені в ефектному вбранні з глибоким декольте. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль із перших днів повномасштабної війни всіляко підтримує українців. Вона регулярно виступає на благодійних концертах і робить все, що в її силах, щоб наблизити перемогу. Також співачка не забуває про шанувальників, які не можуть потрапити на її концерти та радує їх публікаціями у соцмережі.

Тіна Кароль. Фото: Instagram

Так, цього разу Тіна Кароль поділилася серією ефектних кадрів із виступу. Зірка з'явилася на сцені у розкішній сукні з глибоким декольте. Судячи з фото, вона кілька разів за виступ міняла образи, тому були вбрання і скромніші.

Шанувальники захопилися виглядом знаменитості та закидали її компліментами. Втім, не обійшлось і без порції критики.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Любима", "Це пожежа", "Краща!", "Добре співати, сидячи далеко десь за кордоном… Так можна сумувати за Країною…", "Богиня!", - написали у коментарях під фото виконавиці.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Людмила Балан не забула не лише Тіну Кароль, а й усю Україну - Ані Лорак і до такого не здогадалася: "Моє серце плаче".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль навчила українців, про що краще забути назавжди: "Шкода себе?"