Нещодавно світ побачив закінчення першого сезону серіалу The Last of Us, який був знятий за феноменальною і дуже популярною однойменною грою.

Зараз зрозуміло, що від 2 сезону творці проекту не зможуть відмовитись через надзвичайну реакцію публіки. Тому зараз ми поговоримо про те, що вже відомо про продовження від режисерів та акторів.

The Last of Us, скріншот: Youtube

Гравці знають, що в The Last of Us II Еллі старше на п'ять років... тоді як у серіалі актрису не змінюватимуть, Белла Рамзі продовжить грати свою роль. Повідомляється, що єдиний варіант, коли відбудеться зміна актриси - це її відмова від зйомок.

У другій грі основний фокус приходить саме на Еллі, партнерку Діну та нового персонажа - Еббі Андерсона, тоді як Джоел стає другорядним героєм. Тому розраховувати на те, що Педро Паскаль отримає багато екранного часу – не варто.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube

"Я знаю, що станеться в другій грі, і я нервуюся через можливу відсутність Педро. Це буде дуже сумно", - говорить Рамзі.

У фіналі першого сезону сталося те саме, що й у грі. Тому з упевненістю можна заявити, що у другому сезоні все відбуватиметься саме так, як у продовженні The Last of Us. Дії відбуватимуться через кілька років після історії оригіналу.

А ось щодо зйомок, Педро Паскаль якось розповів, що вони розпочнуться цього року, тому вихід на екрани може відбутися не раніше 2024-2025 років.

Нагадаємо, Белла Рамзі показала унікальні кадри зйомок The Last of Us: шрами та подряпини на обличчі

Як повідомляв "Знай.uа", світ міг не побачити Педро Паскаля в образі Джоела з The Last of Us: головну роль хотіли віддати темношкірому

Знай.uа писав, фанати знайшли причину панічних атак Джоела в The Last of Us: у грі такого не було