Відома тренерка Марина Боржемська із шоу "Зважені та щасливі" продовжує ділитися з українцями секретами здорового харчування та тренувань, щоб усі були у чудовій формі, навіть незважаючи на пережитий стрес та втрати.

На цей раз Боржемська написала в Instagram про комплекс вправ для того, щоб накачати гарну п'яту точку. Вона показала своє спокусливе фото в формі, що обтягує, завдяки якому можна переконатися, що тренування за її рекомендаціями приносять хороші результати.

Скріншот із Instagram, Марина Боржемська

"Зовсім скоро довгоочікувана тепла весна, а за нею і літо. Тому для тих, хто ще в роздумах, коли ж почати роботу над своїм тілом, я маю відповідь: просто зараз!" - написала вона.

Зірка порадила розпочати тренування з розминки, щоб м'язи гарненько розігрілися та не травмувалися. Звичайно ж, не обійдеться без присідань, але головне – це дотримуватись техніки.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Ноги мають згинатися під кутом 90 градусів. Стопи - на ширині плечей. П’яти - притиснуті до підлоги. Виконуйте присідання повільно. На вдиху - починайте присідати, відводячи таз назад, на видиху - піднімаєтесь. 15-20 присідань", - проінструктувала Марина.

Марина Боржемська, фото: Instagram

Далі переходимо до сідничного містка на карематі. Потрібно лягти, руки випрямити вздовж тіла, стопи тримати на ширині плечей у підлогу, а коліна під прямим кутом. Відриваємо таз, затримуємось на пару секунд вгорі та опускаємося. Повторити 15-20 разів.

Ще одна вправа – випади, але тут важливо зберігати темп та баланс. І останнє, махи ногами вгору в положенні рачки. Спина має бути прямою, а ноги зігнуті в колінах під прямим кутом. Махи до паралелі стегна з підлогою. На одну ніжку по 15-20 рухів.

Нагадаємо, Марина Боржемська навчила українців боротися з переїданням на тлі стресу

Раніше ми писали про те, що Марина Боржемська із "Зважені та щасливі" розповіла про перемогу України