Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала аудиторії знімки у дуже стильному та сміливому образі. Короткий топ оголив її спокусливу талію, а крізь білу тканину можна помітити груди, що стирчать. При цьому спідниця з низькою посадкою схожа на ту, що носять школярки, а волосся, зібране у дві "дульки" додало образу невинності.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

На одному фото можна помилуватися дивовижними блакитними очима артистки, а також її витонченими рисами обличчя. У підписі вона вірно зауважила, що її краса гіпнотизує.

Шанувальники в коментарях буквально вибухнули від нетерпіння, бо дуже чекають на прем'єру нової пісні Дорофєєвої "Ми навіть ще не почали". Також багато хто оцінив її неймовірну красу, стиль та пікантні кадри.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

"Надя, ти загіпнозувала своїми очима і не тільки", "Як можна бути такою красивою", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, подруга Наді Дорофєєвої Оля Шелбі розповіла про нестерпний біль - ніколи такого не відчувала: "Тут моя сім'я"

Раніше ми писали про те, що "заплаканий" Дантес розповів, як на душі кішки шкребуть: "Я не залізний"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва подарувала народній пісні нове "життя", але Огнєвіч, що читає реп, не переплюнула: "Велика сила"