Українська співачка Тіна Кароль одного разу дала інтерв'ю російському телеканалу "Настоящее время".

Це сталося на початку повномашстабного військового вторгнення рф і виконавиця виступила у прямому ефірі російського телеканалу зі зверненням до росіян – тим, хто досі не вірив у реальність російської агресії проти мирних жителів України.

Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube

Вона закликала росіян виступити проти злочинного путінського режиму:

"Хочу сказати всім росіянам: росія – не він, і він – не росія. Багата країна перетворилася на ізгоя. Бомба в центрі Харкова – ця рана ніколи не загоїться. Мої батьки зараз в Україні, бігли з Києва. Як колись бігла моя бабуся від нацистів. Стріляти у Бабин Яр знову – це подвійне вбивство. Це новий фашизм. Росіяни, не бійтеся, вас більше, ніж міліціонерів. Ми триматимемо свою країну у своїх руках. І все одно перемога за нами", - заявила Кароль .

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram

Сама співачка була змушена виїхати тоді до Варшави. Початок війни застав її в жіночому монастирі, розташованому в Греції. Тіні вдалося оперативно повернутися до України, але невдовзі їй довелося виїхати, оскільки вибух снаряда стався поряд із її будинком.

"Ми в безпеці, відносній. Душа і серце - не в безпеці. Навіть наша психіка не в безпеці. Я дізналася про війну, будучи в монастирі. Я молилася в жіночому монастирі під Афоном... Окрім фізичної війни, у нас ще йде інформаційна війна, за уми та голови. Нам доводиться доводити, що ми ні на кого не нападали, що ми люди мирні. Не треба нас захищати від нас. Ми люди вільні і нам не потрібні руйнування", - зазначила Кароль .

Нагадаємо, що Тіна Кароль уперше за багато років побачила розумних людей: "Сумую...".

Раніше ми повідомляли, що не Дан Балан і Євген Огір? Тіну Кароль помітили "в руках" в українського красеня задовго до популярності.