Успішна українська актриса, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила несамовиту промову в соцмережі, в якій звернулася до росіян.

Відповідну посаду Ксенія Мішина продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Ми ніколи вам не пробачимо, що ви зробили з нашою країною! Ми ніколи вам не пробачимо українських людей, яких ви вбили! Ми ніколи вам не пробачимо тупості, боягузтво та гнилих мозків! братні народи ! Ми щодня втрачаємо дітей , людей похилого віку , молодих пацанів і чоловіків , які доблесно захищають нашу країну від ваших безсовісних виродків ! Слава Україні ! Героям слава ! , – написала українська зірка.

Така публікація не могла залишитися поза увагою, фанати української актриси не пройшли повз неї і вирушили писати свої відгуки під цією посадою.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Ксенія Мішина. Фото: Youtube

"Россия больше никогда не будет держава.Пока вы критикует Украину Путин убивает детей,стариков и мирных жителей.Ето Россия напала на Украину а не наоборот.Слава героям Украини", "Слава Україні", "Ми виженемо цю нечисту силу з нашої землі ! Слава Україні ! Смерть путіністам", "Рятувальники хренові російські ,,,приїжайте на Україну ,,, подивитеся що і як!!! Ті що пишуть правильно Путін робить і так далі ,,,то я вам бажаю щоб ви все відчули на собі!!!", - пишут отзывы фолловеры украинской артистки.

Коментарі на пост Ксенії Мішиної в Instagram

Коментарі на пост Микити Добриніна в Instagram

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина схрестила ніжки від задоволення: "Це той момент...".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Ксенія Мішина показала правильний спосіб, як відшити залицяльника: "Дати чоловікові...".