У день народження легендарного українського поета Тараса Шевченка, 9 березня, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар у своєму Instagram опублікувала уривок із балету "Лілея", поставленого за мотивами однойменної поеми Кобзаря.

"Сьогодні 208 річниця з Дня Народження великого генія культурної спадщини. Головні меседжі його творів через стільки років відбивають дух нашої країни! За нами перемога! Слава Україні", - написала Катерина Кухар .

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Окрім цього, прима-балерина виклала відео з балету "Лілея", де вона танцює разом із своїм чоловіком прем'єром Олександром Стояновим. На тлі з'являються уривки з найвідоміших віршів та настанов Тараса Шевченка.

У коментарях українці гідно оцінили творчість легендарної балерини:

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Героям Слава", "Краса врятує світ, наша квітка", "Велика подяка за доставлену насолоду в такий важкий час", "Це моє перше знайомство з Вами! Кілька років тому, ще до проекту "Танці з зірками". Люблю". ..

Олександр Стоянов і Катерина Кухар, фото: Instagram

Нагадаємо, що легенда "Танців зі зірками" Катерина Кухар закотила очі від задоволення: "Жінки та самообман..." .

Раніше ми повідомляли, що Катя Кухар із "Танці з зірками" перетворилася на казкову мавку та зачарувала українців: "Заманить у ліс будь-кого".

Також стало відомо, що Катя Кухар із "Танці зі зірками" втратила важливу людину: "Як шкода, що не змогла обійняти востаннє".