Відомий кулінар та суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес Браво закликав українців не забувати про своїх чотирилапих друзів під обстрілами і теж брати їх із собою у безпечне місце.

Про це ресторатор Ектор Хіменес Браво повідомляв на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Ектор Хіменес Браво зізнався, що на початку березня 2022 року вперше з початку війни (24 лютого) йому вдалося побачити своїх собак. Завдяки цьому в нього з'явилося натхнення та жадоба до життя.

[quote author=""]"Вперше з початку війни я побачив своїх собак. Відразу з'явилося натхнення!", - каже зірка "МайстерШеф".

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Ектор Хіменес Браво закликав українців не забувати про своїх пухнастих улюбленців та не залишати їх удома. Зараз їм як ніколи потрібна ваша турбота та кохання.

Скріншот допису у фейсбук

24 лютого Росія рано вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбардувати військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема Київ, Харків та Маріуполь. Зараз ми вже більше року успішно протистоїмо нашому спільному ворогові, а радник ОП Михайло Подоляк заявив про контрнаступ, який має розпочатися через 2 місяці.

Нагадаємо, що суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що робить це вранці: не кожному сподобається такий перчик.

Раніше ми повідомляли, що суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво згадав про Пітера і залишився незадоволеним: "Любить просто видалити".

Також стало відомо, що Ектор Хіменес-Браво залишився на самоті, навіть собаки "утекли" перед Новим Роком.