Відома співачка Оля Полякова якось записала відеозвернення до українців, яке опублікувала на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

У ньому знаменитість розповіла про віру у свій народ та єдність, яка здатна перемогти російських окупантів. Полякова наголосила, що бути людиною, це означає мати віру. Віру в Бога, себе, свій народ, дружбу чи кохання. Кожен із нас обирає ту віру, яка його підтримує та рятує.

Оля Полякова, скріншот

"Сьогодні нас українців об'єднує одна віра, яка з кожним днем ​​переростає у впевненість. Це віра в єдність усіх українців. Розв'язавши війну, московський карлик не вірив, що ми на таке здатні. Він не вірив, що ми маємо. право самі розпоряджатися своїм майбутнім. Але наша віра перемагає його невір'я. Тому що скільки б у нього не було танків і бомб путін завжди залишиться дрібним, а український народ - великим", - зазначила Полякова.

Оля Полякова вважає, що бути людиною – мати віру, а путінська росія нелюдська. Адже ті, хто бомбить пологовий будинок або розстрілює людей, що біжать від війни, точно не мають жодної віри.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Оля Полякова, скріншот

[quote author=""]"Я не просто вірю, я знаю, слідом за темною ніччю завжди приходить світанок, і він буде українським. У цієї Росії немає майбутнього, а в Україні - є. У нас все попереду. Слава Україні", - Підсумував вона.

Нагадаємо, що Полякова зареєструвала Єфросинину у "тиндері": набридло чекати?

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зізналася, як "вибила" зі свого чоловіка забіяка простим коханням: "Був агресивним".

Також стало відомо, що Оля Полякова порадувала українців новою версією свого хіта: "Розліталися орки на грядки".