Українська акторка та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна славиться своєю розтяжкою, гумором та соковитими формами. У Instagram на неї підписано близько 70 тисяч людей.

Гумористи продовжують працювати навіть під час війни, але їхня справа змінила напрям і зараз усі зусилля йдуть на допомогу ЗСУ. Так і Катерина Нікітіна виступає на благо країни. Зокрема, перед зйомками випуску "Єдиний Квартал" вона показала відео з гримерки, в якому засвітився Юрій Ткач.

Юрій Ткач, фото: Instagram

Поки артистку готували до виходу у кадр, наводили марафет, ззаду до неї несподівано підійшов Ткач. Він почав дивно рухати руками та посміхатися. Гуморист думав, що Нікітіна знімає таймлапс - поєднання безлічі кадрів в один ролик, але помилився.

Катерину дуже розсмішила реакція Юрія, коли зрозумів, що це звичайне відео. Дівчина заливалася сміхом, а чоловік пішов у засмучених почуттях.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Я сподіваюся, це таймлапс... Нє? Ха-ха-ха. Дуже смішно", - з сарказмом відповів Ткач.

Шанувальники подякували артистам за подаровану посмішку, а дехто навіть здивувався, що Катя знайома з Юрієм.

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя: "Вірю в долю"

Раніше ми писали про те, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" спокусливо вип'ятила округлі "булочки" у тісних шортиках: "Пожежа"

Як повідомляв Знай.ua, лежачи, сидячи і стоячи на руках: зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала як "спускає пару", сусідам не нудно